Lading av din KGM

Enkel, trygg og rask lading av elbilen din. Hos oss får du ladekabler og hjemmelader til din KGM eKorando.

Ladekabler

Du kan lade elbilen hjemme og ute med normallading. Vi har Mode-2 ladekabel (Schucko/nødlader) og Mode-3 ladekabel til din KGM.

Mode 2-ladekabel brukes i vanlig stikkontakt, mens Mode 3-ladekabel (med Type 2-kontakt i begge ender) benyttes på offentlig eller privat ladestasjon.

Ladeboks

Smart hjemmelader med integrert ladekabel og display. Maks 22 kW, 32A.

Den smarteste måten å kontrollere strømforbruket ditt, slik at du kan lade til lavest mulig kostnad med maksimal effekt. DEFA Power har et intuitivt display og 6 meter integrert ladekabel som forenkler din daglige bruk og gir deg full kontroll over ladingen. DEFA Power optimaliserer tilgjengelig strøm, og med PowerSmart kan du unngå strømtopper og dermed unngå å lade når strømmen er dyrest.

Ladeboksen er laget for maksimal effekt, opptil 22kW. DEFA Power er designet gjennom avanserte simuleringer og smart design gjør at laderen unngår effekttap og sikrer deg raskest mulig lading.

PowerSmart med Power App.
Med Power appen henter daglige priser fra Nord Pool, og du kan forhåndsinnstille at du vil lade når strømprisene er lave. Løsningen er uavhengig av strømselskap og kan benyttes med alle biler.

Kontakt din nærmeste KGM forhandler for tilbud på DEFA Power.

Sjekk ut DEFA Power

Hjemmelader

Ved hjemmelading velger de fleste en ladestasjon/ladeboks for enkel, sikker og rask lading.

DEFA Solid har et robust design som er laget for tøffe forhold. Med en integrert ladekabel og et intuitivt display med energisparing får du en enklere ladehverdag med mulighet til å redusere kostnader knyttet til lading. Lader du med stikkontakt i dag, kan DEFA Solid enkelt monteres på samme strømpunkt av en elektriker.

Ta styring på strømforbruket ved å aktivere EcoMode med den intuitive Selectknappen på displayet. Du kan sette ned ladeeffekten når du vet at strømmen er dyrest. Velg mellom 4,6kW, 3,6kW eller 2,3kW hvis ladestasjonen er satt til 20A.

Kontakt din nærmeste KGM forhandler for tilbud på DEFA Solid.

Sjekk ut DEFA solid
Hjemmelader fra DEFA
Ved hjemmelading velger de fleste en ladestasjon/ladeboks for enkel, sikker og rask lading. Vi tilbyr DEFA Solid, en solid og praktisk hjemmelader som gir deg den effekten du trenger..

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om KGM fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.