Service på KGM merkeverksted

Det kan lønne seg å velge et KGM merkeverksted til å utføre servicen – fordi det er vi som kjenner din KGM (tidligere SsangYong) best.

Forlenger bilens levetid

På et autorisert KGM verksted møter du spesialister på KGM og bilen din får originale deler. Disse delene sikrer at bilen beholder sin originale kvalitet og forlenger både levetid og pålitelighet.

Dette gir deg tryggheten om at din KGM holder høy kvalitet – også etter service.

Bygger tillit ved salg av din KGM

Gjennomfører du service og reparasjoner hos ditt autoriserte KGM verksted bygger du tillit og trygghet hos kjøpere, dersom du etterhvert skal selge din KGM.

Du sikrer deg med andre ord en bedre annenhåndsverdi når du skal bytte bil.

Unngå falske bildeler

Den siste tiden har det vært en økning av falske og piratkopierte bildeler. Unngå derfor å kjøpe bildeler på billige nettsteder, av privatpersoner eller i andre uautoriserte kanaler.

Bruker du et autorisert KGM verksted, blir bilen din vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og delene er i henhold til fabrikkens krav.

Bestill service

Service på din KGM bør utføres jevnlig. Vi oppfordrer alle KGM-eiere til å gjøre vedlikehold av bilen hos et autorisert KGM verksted, med originale KGM-deler.

Har du spørsmål om serviceintervall for din bil, ta kontakt med verkstedet ditt.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om KGM fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.