Vinterdekk til din KGM

Hvilke dekk du skor din KGM med er avgjørende for både sikkerhet og komfort når du er ute og kjører. Vi anbefaler dekk fra Nokian til din KGM (tidligere SsangYong).

På tide med nye vinterdekk?

Visste du at bremselengden økes dramatisk etter hvert som dekkene dine blir slitt? Og at krav til mønsterdybde på vinterdekk er minimum 3 mm, men vi anbefaler minst 4 mm? Og husk at mønsterdybden bør være godt over dette i starten av vinteren for at du kan være trygg hele sesongen. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å vurdere kvaliteten på dine dekk.

Komplette hjul
I tillegg til løse dekk så tilbyr vi også komplette hjul til din KGM. Alle komplette vinterhjul er utstyrt med lufttrykksensor og aluminiumsfelger behandlet for norske forhold.

Testvinnere fra Nokian

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du er ute og kjører på norske veier. Når du skal bytte ut vinterdekkene dine så anbefaler vi deg derfor dekk fra Nokian. Nokian har i flere år vært blant de aller beste dekkene du får og begge de nye dekkene er testvinnere i Motors test av vinterdekk i 2022. Både det piggfrie Hakkapeliita R5 og piggdekket Hakkapeliitta 10 får «toppscore på is og snø».

Hakka-garanti
Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka sommerdekk eller Hakkapeliitta vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis (i ett år etter kjøpsdato). Gjør et trygt dekk-kjøp og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.

Dekk til din KGM

Klikk under for å se våre anbefalinger av dekk til din KGM.

Se våre anbefalinger
Dekk til din KGM

Nokian Hakkapeliitta R5:

Et piggfritt vinterdekk for personbiler og er utviklet for å gi kompromissløst grep og utmerkede kjøreegenskaper hele vinteren. Passer til KGM eKorando, Rexton og Musso Grand.

Nokian Hakkapeliitta 10:

Piggdekket som er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest. Passer til KGM eKorando, Rexton og Musso Grand.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om KGM fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.