Reiseklar bil

Er bilen din klar for tur? Vi har det du trenger for å maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler og annet. Vi har utstyr til din KGM (tidligere SsangYong).

Takstativ

Med et takstativ kan du enkelt maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk og annet. Vi har takstativ til din KGM.

Skistativ

Transporter skiene dine på en trygg og enkel måte. Vi har skistativ til alle KGM modeller. Stativene kan monteres på tak eller hengerfeste og har plass til opptil 6 par ski.

Sykkelstativ

Skal du på sykkeltur i ferien? Transporter syklene på en trygg måte. Vi har sykkelstativ med plass til en eller flere sykler – og som kan monteres på taket eller hengerfestet på din KGM.

Takboks

Trenger du ekstra lasteplass så kan en takboks være løsningen. Vi har ulike typer takbokser til din KGM – som kan fås i sort, hvit eller bilens farge.

Tilhengerfeste

Det er fullt mulig å ettermontere et tilhengerfeste. Vi tilbyr hengerfester til alle KGM modeller. Et hengerfeste har flere fordeler, først og fremst øker du lastekapasiteten ved at du kan ha med deg tilhenger eller sykkelstativ.

Sportsstativer

Blir det en aktiv ferie i år? Med et sportsstativ til din KGM kan du trygt og enkelt frakte kajakker, kano, padlebrett eller surfebrett – og lasten er rask og enkel å losse.

Vil du ha mer informasjon om hvilket utstyr vi kan tilby din bil?

Fyll ut skjemaet under for å kontakte ditt nærmeste verksted.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om KGM fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.