Musso Grand

Klar for prøvekjøring

Fra 619 900 kr

Størst i klassen

Musso Grand er en kraftfull pickup med 4x4, lavserie, suveren trekkraft og sterk motor – alltid klar til å oppfylle dine behov. Denne allsidige pickupen tilbyr imponerende ytelse, komfort og pålitelighet.

Med sitt moderne, tøffe design og et stort lasteplan, kombinerer Musso Grand stil og funksjonalitet for alle dine transportbehov.

Kraftig ytelse

4x4 og lavserie

Hengervekt

3 tonn

Fullspekket

utstyrsliste

Kraft til å imponere

Med 4x4, lavserie og sterk motor gir Musso Grand suveren trekkraft og imponerende kraft, perfekt for både arbeid og fritid.

Klassens største

lasteplan

Solid

konstruksjon

Størst i klassen

Med et moderne design, solid konstruksjon og praktiske funksjoner er denne pickupen klar for både vei og terreng. Musso Grand kombinerer stil med funksjonalitet, og tilbyr klassens største lasteplan.

Klar for alt

Musso Grand er en robust arbeidshest som er klar for eventyr, ideell for de som trenger en pålitelig pickup til både profesjonelle og personlige oppgaver.

Topp sikkerhet

Sikkerhet er topp prioritet i Musso Grand. Den er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner og førerassistansesystemer som f. eks. filskifteassistent, blindsonevarsling, ryggevarsling, kollisjonsvarsling, fjernlysassistent, filskiftevarsel og Adaptive Cruise Control.

Kraftig motor

Under panseret på Musso Grand finner du en kraftig og effektiv 2,2 liter dieselmotor med 202 hk og 441 NM, som leverer imponerende ytelse.

Komfort gjennom hele dagen

Musso Grand er ikke bare en pålitelig arbeidsbil, den tilbyr også høy komfort, et velutstyrt interiør og gode kjøreegenskaper. Det romslige interiøret gir god plass til både sjåfør og passasjer.

God underholding

Apple Carplay

Infotainment

12,3" skjerm

Oppvarmet

skinnratt

Velkommen på innsiden av Musso Grand

Mye utstyr, mye plass, mye komfort og mye teknologi! Musso Grand er en pickup som gir ekte personbilfølelse på innsiden.

Oppvarmet ratt

Musso Grand leveres med oppvarmet ratt som standard, som kommer godt med på kalde vinterdager.

12,3" multimedieskjerm

Det avanserte multimediesystemet holder deg tilkoblet og underholdt på veien, og kan kobles opp med Apple CarPlay og Android Auto.