Torres EVX

Stor, elektrisk SUV

Fra 429 900 kr

Endelig i Norge

Med sitt futuristiske design, avanserte batteriteknologi og en imponerende rekkevidde, tar Torres EVX kjøring til nye høyder.

Batterigaranti

1.000.000 km

Rekkevidde (WLTP kombi/urban)

463-635 km

Stort bagasjerom

703 liter

Kraftig, tøff og futuristisk

Med tøffe og dristige linjer som skaper et sterkt og dynamisk uttrykk, skaper Torres EVX blikkfang på veien.

Futuristisk

design

Karakteristiske

LED lysblokker

Hengervekt

1.500 kg.

La deg imponere

En ekte SUV som kombinerer et tøft design og fantastiske kjøreegenskaper.

Effektiv og rask lading

I hjertet av Torres EVX finner du det banebrytende Blade-batteriet, som er utviklet for maksimal sikkerhet og kraft. Med støtte for 3-fas-lading, gir Torres en rask og effektiv ladeopplevelse. Den 73,4 kWt store batteriet kan oppnå maks ladeeffekt på 120 kW.

"Vehicle-to-load"

Med V2L-funksjon (Vehicle-to-load) kan bilens batteri via V2L-ombordlader levere elektrisitet til eksterne apparater, som for eksempel kaffetrakter.

Blade-batteri

Torres EVX leveres med det banebrytende Blade-batteriet, som er anerkjent for å være blant verdens aller sikreste batterier.

Rask lading

Med støtte for 3-fas-lading kan du effektivt lade bilen hjemme. Ved hurtiglading kan batteriet lades fra 10 til 80 % på bare 29 minutter.

Elegant design og premium komfort

På innsiden gir Torres EVX en luksuriøs opplevelse med et interiør preget av materialer av høy kvalitet og moderne designelementer. Den romslige kupéen og det enorme bagasjerommet gjør den til en allsidig bil som passer for familieeventyr og hverdagsbruk.

Panorama

Dual Display-skjerm

Underholdning

Apple CarPlay

Komfortable seter

Ventilering og oppvarming

Velkommen inn i Torres EVX

Sett deg inn og opplev luksus og komfort!

Fullspekket med utstyr

Med en fullspekket utstyrsliste som standard, får du alt du trenger - og litt til.

Oppvarmet skinnratt

Opplev komforten av et oppvarmet skinnratt i Torres EVX, perfekt for å holde hendene varme og behagelige under alle kjøreforhold.

Stort bagasjerom

Et stort og fleksibelt bagasjerom gir lastekapasitet fra 793-1.662 liter.

Apple CarPlay

Torres EVX er utstyrt med Apple CarPlay, som gir deg enkel tilgang til favorittappene dine, navigasjon og musikk direkte fra bilens infotainmentsystem. Nyt en sømløs og trygg kjøreopplevelse med integrert teknologi som holder deg tilkoblet på veien.

Nedlastinger

Last ned aktuelle dokumenter til din KGM Torres EVX. Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med din lokale forhandler.

Garanti

Det skal være trygt å velge elbil fra KGM. Derfor selges din nye Torres EVX med nybilgaranti på 7 år/150.000 km, og en batterigaranti på hele 10 år/1.000.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.