eKorando

0,99% rentekampanje

Fra 399 900 kr

Opplev nyheten eKorando!

Ny elektrisk familiebil? KGM eKorando er en SUV som kombinerer moderne design, romslig plass, lang rekkevidde og mye utstyr. En lang liste sikkerhetsfunksjoner resulterte i fem stjerner og full pott i kollisjonstesten Euro NCAP.

Aktuelle kampanjer

Rentekampanje - 0,99%

Nå kan du sikre deg eKorando til kampanjerente for 3.715,-*/mnd. og 0,- i forskudd!

Se kampanje

Hengervekt

1.500 kg.

Rekkevidde (WLTP kombinert)

Fra 340 km

Euro NCAP

5 stjerner

Stilfullt design

Med et moderne design som bygger på Korandos arv, kombinerer eKorando stil og funksjonalitet. Med en tøff front og aerodynamiske linjer, er dette en elbil som blir lagt merke til på veiene.

Aerodynamisk og moderne

design

Innovativ

batteriteknologi

Bagasjerom

551 liter

Sikkerhet i fokus

eKorando tar sikkerheten til deg og dine på høyeste alvor. Med fem stjerner i kollisjonstesten Euro NCAP, er dette et trygt valg for deg som setter sikkerhet høyt.

Pålitelig og elektrisk familiebil

Batteri og lading

eKorando leveres med 61,5 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 33 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Stort bagasjerom

I det 551 liter store bagasjerommet har du plass til alt du trenger til både hverdags og ferieturer.

En dynamisk SUV

eKorando har et moderne SUV-design som kombinerer stil og robusthet. Med sine rene linjer, kraftfulle front og aerodynamiske profil, vekker den oppsikt på veien.

God komfort og moderne teknologi

eKorando kommer med materialvalg av høy kvalitet og en lang liste moderne utstyr. I en komfortabel og romslig kupé har du og passasjerene dine til enhver tid den komforten dere fortjener under reisen.

Trådløs

mobillading

Oppvarmet

multifunksjonsratt

Romslig

plass

Alt du trenger

eKorando leveres med en omfattende utstyrsliste som standard, og tilbyr rikelig med komfort, avansert teknologi og sikkerhetsfunksjoner.

Utmerket setekomfort

De komfortable forsetene kommer med både justering, ventilering og oppvarmning.

Intelligente sikkerhetssystemer

eKorando kommer med en lang liste sikkerhetsfunksjoner som blant annet filskifteassistent, blindsonevarsling, automatisk nødbrems ved rygging, fjernlysassistent, trafikkskiltgjenkjenning, ryggekamera og Adaptive- og Intelligent Cruise Control.

Mutlimedia

Den 12,3" multimediaskjermen holder deg underholdt på hver kjøretur! Med Apple CarPlay, Android Auto, DAB og 6 høyttalere, ligger alt til rette for en underholdene kjøreur.

Garanti

Det skal være trygt å velge elbil fra KGM. Derfor selges din nye eKorando med nybilgaranti på 7 år/150.000 km, og en batterigaranti på hele 7 år/150.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.