Om KGM

KGM er et globalt og høyteknologisk selskap, og har gjennom mange tiår tilbudt et bredt utvalg biler med ekte koreansk kvalitet. Selskapet er en av de største bilprodusentene i Sør-Korea.

Om KGM

KGM er et av Sør-Koreas tre største bilmerker, med historie helt tilbake til 1954. Bilmerket har i mange år vært kjent under navnet SsangYong, men skiftet navn til KGM i 2022.

Bilmerket har vært en nøkkelspiller i utviklingen av Sør-Koreas bilproduksjon, med et dedikert fokus på å levere pålitelige og innovative biler. Hovedkontoret er plassert i Pyeongtaek i Sør-Korea.

KG Group

SsangYong ble kjøpt opp av KG Group i 2022. KG Group er et koreansk konglomerat med store økonomiske muskler, som eier en lang rekke selskaper innen blant annet stålindustri, kjemikalier, mediebransjen, fintech, retail, fornybar energi og logistikk.

De nye eierne lanserte i bilmerket i helt ny drakt i 2022 under navnet KGM. Navnebyttet symboliserte starten på en ny æra for bilmerket.

En global aktør

KGM har oppnådd stor suksess på det globale markedet. Bilmerket har omfattende distribusjon i Europa og resten av verden, og driver nå virksomhet i 126 land. Som en del av deres ekspansjonsstrategi, har KGM åpnet flere underkontorer rundt om i verden.

En pioner innen firehjulstrekk

Selskapet har i siden 1980-tallet vært kjent for å utvikle firehjulsdrevne kjøretøy med innovativ teknologi og god kvalitet i høysete. Modellene Musso og Korando har vært en del av KGM sin portefølje siden starten av firehjulstrekk-eventyret, og er i dag to av de mest populære modellene til KGM.

De siste årene har selskapet utviklet flere elektriske modeller, og jobber dedikert for å være en bærekraftig aktør.

I dag investerer selskapet betydelige ressurser i å også utvikle avanserte elektriske modeller som ikke bare gir en miljøvennlig kjøreopplevelse, men også opprettholder den kraften og ytelsen du forventer fra et KGM-kjøretøy.

KGM i Norge

RSA har siden 2023 vært importør for KGM i Norge, Sverige og Danmark, og har på kort tid bygget et stort forhandlernettverk i hele Skandinavia.

RSA og KGM i Norge har som filosofi å være en tilstedeværende aktør med god geografisk dekning – både i store byer, mindre tettsteder og i digitale kanaler.

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og er den offisielle distributøren av KGM Mobility i Norge, Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Siden oppstarten har mobilitet og transport vært utgangspunktet gjennom alle selskapets faser.

RSA har i dag hovedkontor i Drammen, og har i tillegg veletablerte kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Polen og Tyskland. RSA har allerede bygget opp et store forhandlernettverk som strekker seg over hele Nord-Europa med merkene Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD og JAC.

Har du spørsmål?

Fyll inn kontaktskjemaet under!

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om KGM fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.